Het futuristische winterlichtfestival OrbitFest van ColorC kan niet bestaan zonder steun van onze partners uit Groningen en omgeving. Wij zijn onze partners daarom bijzonder erkentelijk voor hun steun.
logo-kunstraad
logo-vsbfonds
logo-ebbingekwartier
logo_Open Lab Ebbinge

Het Open Lab Ebbinge is een bottom-up geïnitieerde tijdelijke gebiedsinvulling in het Ebbingekwartier, nabij het stadscentrum van Groningen. Op deze unieke locatie vindt u verschillende paviljoens, horecavoorzieningen, stadsstrand en een evenemententerrein.

Academie Minerva biedt in Groningen de bachelor-opleidingen Autonome Beeldende Kunst, Vormgeving en Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan. In Leeuwarden kunnen studenten terecht voor de bachelor Popular Culture aan Minerva Academie voor Popcultuur. ​Het Frank Mohr Institute van Academie Minerva verzorgt de twee master-opleidingen Painting en MADTech. Tot slot biedt Academie Minerva een Nederlandstalige master Kunsteducatie.
logo-noorderpoort

Noorderpoort is een regionaal opleidingscentrum (ROC) in Noord-Nederland voor reguliere mbo opleidingen (entree en niveau 2 t/m 4), contractonderwijs, educatie en inburgeringstrajecten.
logo_instituut_voor_life_science_technology

Het Instituut voor Life Science & Technology van de Hanze Hogeschool is erop gericht om door middel van Life Sciences en Technology bij te dragen aan een gezonde en duurzame samenleving. Dat doen wij door een uitdagende omgeving te bieden waarin kwalitatief hoogstaand onderwijs en toepassingsgericht onderzoek in sterke samenhang met het werkveld met elkaar zijn vervlochten. Met onze actuele kennis en kunde en door specialistische professionals af te leveren versterken en innoveren wij de regionale, nationale en internationale economie.

Logo - Progress Events

Progress Events in Groningen is een onafhankelijk evenementenbureau dat op vele uiteenlopende gebieden betrokkenheid en kwaliteit wil uitstralen, waarbij Progress Events zich onderscheidt met het begrip duurzaamheid.

DE_GYM_groningen_logo

De Gym aan de Oosterstraat 13 in de binnenstad van Groningen is “a midnight stage for contemporary culture”, een underground podium voor concerten, performances en exposities.
logo-NP3 M0Bi-s

NP3 is het plateau voor experimenterende en onderzoekende hedendaagse kunst gehuisvest op 3 verschillende locaties in Groningen: bur0 Gr0ningen, the eMMa and the M0Bi. De containerkunsthal M0Bi wordt volledig ingezet om te experimenteren, zowel met de binnen- als de buitenruimte van het gebouw. Het gebouw is op zo’n manier ingericht dat die noodzakelijke vrijheid en ruimte ontstaat voor ontwikkeling en uitwisseling tussen de kunstwereld, het bedrijfsleven, kennis- en onderwijsinstellingen en maatschappij.
logo - de jonge onderzoekers-s

De Jonge Onderzoekers biedt kennis en kunde over techniek en wetenschap in de vorm van educatieve activiteiten aan. Dit gebeurt op een speelse en toegankelijke wijze, voor jongeren in de leeftijd van 8 tot 18 jaar in de stad Groningen en omstreken. De Jonge Onderzoekers is een betaalbare en spannende ontmoetingsplek waar ze leuke technische activiteiten kunnen uitvoeren.
logo Ebblab Interactief

Ebblab Interactief is een initiatief van een multidisciplinaire groep ondernemers in samenwerking met de ondernemersvereniging Ebbingekwartier en FabLab Groningen. De inzet van ICT, lichtarchitectuur, QR markers en sensortechnologie in het Ebbingekwartier is bedoeld om het creatieve karakter van het gebied te versterken. Daarnaast is het een laboratorium voor de Creatieve Industrie en door het interactieve karakter wordt ook het grote publiek erbij betrokken.
logo-de chemie-black background-s

De Chemie is een broedplaats voor (startende) ondernemers met ruime vaste en flexibele werplekken en ruimte voor synergie. Door de unieke ligging in het Ebbingekwartier ben je verzekerd van een inspirerende werkplek in hartje Groningen!
Als u de toekomst van kunst en samenleving ook een warm hart toedraagt en het u ook interessant lijkt om als partner een bijdrage te leveren aan OrbitFest kunt u via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen.


Naam:

Organisatienaam:

Emailadres:

Bericht: